Magyar English

Tevékenységünk

Alapvetően kiállításokon, konferenciákon, illetve különböző speciális igénnyel megjelenő rendezvényeken felmerülő kivitelezési igények kielégítésével foglalkozunk. Ezen igények igen szerteágazóak lehetnek, és ennek megfelelően több fajta megoldást is tudunk kínálni.

Elem

Nagyobb, egységstandos kivitelezési szolgáltatásunkat általában szervezők, ügynökségek veszik igénybe, ahol a fő cél a funkcionalitás, és hogy minél gyorsabban minél több stand megvalósulhasson. Erre a célra a syma típusú, saját fejlesztésű méretrend alapján előre gyártott elemkészletünk áll rendelkezésre, amiből akár több ezer négyzetméterrel tudunk rendelkezésre állni. Előnye lehet a modularitás, és a napjainkban egyre fontosabb környezetvédelem, ami az elemek újra felhasználhatóságán keresztül valósul meg. Megrendelői visszajelzések alapján az alaprendszer idejét múltnak tűnhet, ezért különböző kiegészítők alkalmazásával igyekszünk a rendszert minél inkább megfeleltetni a kor mai igényeinek.

A piacon a közelmúltban egyre inkább megjelenő magasabb igényszintű standok elkészítésével, általában egy-egy konkrét cég keres meg minket, aminek kivitelezésekor szóba jöhet a fent említett syma típusú rendszerből történő kivitelezés, úgynevezett egyedi jellegben, vagy magát a rendszert csak „váznak” használjuk, és egyéb kiegészítőkkel, egyedileg gyártott elemekkel teljesen elfedjük, de ezek mellett szóba jöhet teljesen egyedileg gyártott installáció is.